Poštovani gosti. Dobro došli na stranice obitelji Medanić. Želimo Vam približiti boravak u našoj vili i područje Privlake gdje se nalazi Villa Rafajela sa svim ljepotama i turističkim atrakcijama Privlake.

privlaka

Privlaka je malen poluotok obasjan suncem i okružen morem sa tri strane, a sa istočnom stranom povezan sa kraljevskim gradom Ninom. Privlaka posjeduje plitke i pješčane plaže koje su pogodne za obiteljski turizam sa malom djecom koja mogu uživati u čistom moru i igrati se na pijesku. Poseban užitak i relaksiranje može se doživjeti šetnjom na lijepo uređenoj šetnici oko cijelog mjesta, a večernjim satima pruža pogled na prekrasan zalazak sunca.

Povijesna i kulturna baština privlake datira još iz 13-tog stoljeća sa poznatim ostacima kršćanskih spomenika kao što su crkva Sv. Kate iz 14. stoljeća i crkva Sv Vida iz 14. stoljeća koji se mogu prilikom posjeta razgledati. Generacije ljudi vezani uz ribarstvo, pomorstvo, vinogradarstvo kao i pješčanici koji su svojim mukotrpnim radom postali poznati

Gastronomija

Boravkom u našoj vili Rafajela možete konzumirati Gastro Servis u prelijepom ambijentu sa svježe ulovljenom ribom od privlačkih ribara pripremljena na dalmatinski tradicionalni način, kao dalmatinski pršut, sir i ostale delicije koje će osvojiti nepce svakog gurmana, te kvalitetno domaće vino kojim će Vas poslužiti ljubazni domaćini u ugodnoj domaćoj atmosferi. Od 2018. godine Obitelj Medanić nudi Vam mogućnost smještaja sa punim pansionom ili polupansionom.

Poštovani gosti obitelj Medanić nudi smještaj u Vili Rafajela, Apartmanima 2+2 – 4 objekta + 2 studio apartmana, bungalov i autocamp.

Aktivni odmor u Privlaci

Možete se rekreirati na različite načine. Dva košarkaška i nogometna igrališa, te odbojkaško igralište nude timsku rekreaciju. Za ljubitelje vodenih sportova tu je mogućnost plivanja, ronjenja igranje vaterpola i picigina na plitkim pješčanim plažama kao i mogućnost trčanja po dugoj šetnici uz more kao i vožnja bicikla po biciklističkoj stazi.

Manifestacije

Tijekom ljetnih mjeseci Privlaka nudi bogat kulturno zabavni program.

„Privlačka noć“ održava se svako ljeto u kolovozu. Poznata i bogata sadržajem kulture, zabave te spojena sa gastro ponudom tradicionalna manifestacija koja se održava svako ljeto tijekom srpnja na trgu „Korište“privlaka2

i kući „Stari Porat“ gdje lokalni ugostitelji nude svoje ugostiteljske delicije. Sve to popraćeno je klapskom pjesmom i izložbom fotografija „Privlački Sabunjara“ i prikazivanje filmova o životu i radu privlačkih ribara i sabunjara. Susret klapa – Dragi gosti mogu se upoznati i susresti se sa klapskim pjevanjem.